Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Lia Olguța Vasilescu: Premierul Orban tocmai a declarat că nu va mări alocațiile copiilor și nici salariile din Învățământ
0 Publicat la 6 ianuarie 2020, ora 16:34, 1031 / 961 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 173 voturi
   

Premierul Orban tocmai a declarat că nu va mări alocațiile copiilor și nici salariile din Învățământ, de la 1 septembrie 2020, asa cum era prevazut intr-un act normativ emis de guvernul PSD! Brusc, pe paginile hastagistilor, apar comentarii de genul "toti sunt la fel", "de 30 de ani avem aceeasi clasa politica" etc. Nu ar fi mai simplu sa recunoasteti ca ati mers ca fraierii si ati votat dupa lozinci? Nu toti sunt la fel! PSD a avut bani sa faca tot ce a promis si nu s-a imprumutat asa cum o face acum PNL, intr-un ritm de a dat peste cap orice tinta de deficit. Datoria publica nu a crescut pe vremea PSD, ci A SCAZUT! O spune Eurostat, nu noi! Am avut bani sa deschidem 16000 de santiere in toata tara, am inceput niste proiecte de autostrazi si am continuat altele, am construit sistem de irigatii pentru peste un milion si jumatate de ha de teren agricol, am dezvoltat programe de sustinere a antreprenoriatului si fermierilor, am crescut anual veniturile romanilor. PNL ce a facut pentru voi? Ca programele sustinute de stat le-au stopat, autostrazile stagneaza, bani in plus in buzunare nu aveti, ba dimpotriva, va scade puterea de cumparare prin cresterea accelerata a preturilor... Continua sa va livreze lozinci si unii le inghititi pe nemestecate! Zilnic va mai da dreapta cate o smetie si voi ziceti ca asa e normal, ca din cauza PSD incepeti sa o duceti mai prost! Pai, nu mai guverneaza PSD, dragilor! Cand va treziti? Noi, PSD, suntem bine! Multumim de intrebare si urarile din trecut! Dar voi cum o mai duceti?

#aveticeativotat

 

Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro