Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Lia Olguța Vasilescu îl nimicește pe Iohannis: Nu ne așteptăm la nimic bun de la el
0 Publicat la 10 mai 2019, ora 07:42, 2248 / 2067 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 592 voturi
   
Lia Olguța Vasilescu, purtător de cuvânt al PSD, a declarat la Antena3 că „de la Klaus Iohannis nu ne așteptam la nimic bun”.

„Domnul președinte Klaus Iohannis a transformat un eveniment internațional într-o reuniune de familie, chiar dacă se desfășoară pe bani publici. O reuniune de familie la care nu a fost invitat nici măcar premierul României, care este la ora actuală este președintele în exericțiu al Consiliului Uniunii Europene. 

Doamna Dăncilă convenise niște bilaterale cu mai mulți premieri care participă la acest summit, dar din cauză că nu a avut invitație la summit, a trebuit să amâne aceste întruniri la o dată ulterioară și probabil în afara României, deși s-ar fi putut foarte bine să se desfășoare în țară, dacă nu ar fi fost blocată de președintele Iohannis. E mai mult decât jenant ce face președintele României pe bani publici”, a spus Vasilescu. 

„De la un președinte al României aveam alte așteptări, de la Klaus Iohannis nu ne așteptam la nimic bun”, a mai spus Olguța Vasilescu.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro