Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Lia Olguța Vasilescu dă de pământ cu guvernul PNL în cazul coronavirusului
0 Publicat la 10 martie 2020, ora 10:28, 1625 / 1564 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.2/10 din 217 voturi
   

Virusul care s-a răspândit în toată lumea este tratat cu superficialitate de guvernul PNL. Mai degrabă, partidul aflat la guvernare este interesat să își pună candidați în loc să se ocupe de gestionarea persoanelor care se întorc în țară din Italia.

 

“9172 de persoane contaminate, 724 vindecate si 463 de morti, in Italia. La cum arata bilantul, unul din doi moare dupa perioada de incubatie. Mai faceti glume proaste ca e simpla gripa! Noroc ca Orban s-a ocupat azi de candidatii partidului si abia seara a iesit cu niste masuri de preventie. 🤬 Sa speram ca oamenii inteleg pericolul si ca nu vor ajunge prea multi in spitale! Pentru ca vestea proasta abia acum vine: sistemul sanitar din Romania nu e pregatit pentru o asemenea epidemie! Sa nu uitam ca bugetul Sanatatii este cu 22 la suta mai mic ca anul trecut! Cum se prezinta situatia din spitalele romanesti? Aveti o mostra mai jos! Ceea ce spuneam la inceputul anului, ca sistemul e subfinantat de un guvern iresponsabil, va face ca epidemia sa nu poata fi gestionata daca masurile preventive nu au efect! Legatura cu Italia? Si acolo s-au luat masuri tardive... Ai nostri guvernanti se ocupa de anticipate, privatizarea sanatatii (de parca in asemenea situatii merge vreunul sa se trateze la privat), lansari de candidati, orice altceva in afara de ceea ce e important pentru populatie in asemenea momente! Daca nu puneam presiune pe ei de ieri sa ia masuri, erau si acum preocupati de scorul lor electoral... Aveti grija de voi!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro