Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Lia Olguța Vasilescu a votat pentru continuitate
0 Publicat la 11 iunie 2017, ora 15:32, 2545 / 299 afişări Micapi
Nota medie 6.1/10 din 100 voturi
   

Lia Olguța Vasilescu, fostul edil al orașului Craiova, a votat pentru continuarea proiectelor .

 

“În ultimii cinci ani, Craiova a avut cea mai spectaculoasă dezvoltare dintre marile orașe ale României, pentru că aici s-au derulat cele mai ample investiții, municipiul nostru situându-se pe primul loc între polii de creștere ai țării, din punct de vedere al absorbției de fonduri europene. Totodată, în ultimii ani, am reușit să construim un stadion nou, un spital nou, să avem un teatru nou, un parc acvatic, să reabilităm spitalele și școlile, să introducem rețeaua de alimentare cu apă în absolut toate cartierele, să demarăm un amplu proces de modernizare a infrastructurii rutiere, astfel că acum peste 50 la sută din străzile Craiovei au asfalt nou. De asemenea, în acești ani, am inițiat o serie de proiecte importante și este nevoie acum de o persoană care să se zbată pentru continuarea lor. Aș aminti doar Firul II de aducțiune a apei Isvarna – Craiova, care înseamnă alimentarea întregului oraș cu apă de izvor, fiind, totodată, cel mai mare contract din Europa de Est, un contract de peste 120 de milioane de euro. Toate aceste lucruri nu le-am făcut însă singură, le-am realizat alături de o întreagă echipă, care acum va continua proiectele într-un ritm accelerat, pentru că ne dorim să fim întotdeauna primii. Sunt convinsă că și craiovenii le apreciază, iar dovada o vom avea prin votul de astăzi.

Vreau să le mulțumesc tuturor craiovenilor care vin astăzi la urne, indiferent pe cine votează, pentru că este un semnal foarte important pe care îl dau în acest fel”, a declarat Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro