Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Lia Olguța Vasilescu a mărit salariile polițiștilor
0 Publicat la 31 octombrie 2017, ora 22:22, 3246 / 900 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 404 voturi
   
Polițiștii vor primii salarii mai mari. Tot despre creșteri salariale putem vorbi și la Direcțiile Regionale din ANAF și la salvatorii marini.

“Astăzi a fost promulgată Legea de aprobare a Ordonanței de Urgentă 56/2017 care prevede majorările salariale pentru polițiști. Pe lângă personalul din MAI, mai sunt creșteri la Direcțiile Regionale din ANAF și, cu 50 la suta, la salvatorii marini. Îmi amintesc ca sindicatele salvamarilor, după o negociere la guvern, când li s-a spus "da, aveți dreptate, salariile sunt prea mici fata de munca riscanta pe care o faceți si vom efectua majorări de 50 la suta", au rămas câteva secunde fără replica. Ei se așteptau la altceva, pentru ca liderul Confederației din care fac parte le spusese ca e inutil sa vina sa discute la guvern, fiindca nu vor primi nimic dacă nu fac greva. Și ei nu făcuseră. E același lider care apare de la prânz pe la toate televiziunile sa spună cum scad salariile la firmele private, de la 1 Ianuarie, in condițiile in care, azi, la Guvern, reprezentanții patronatelor au spus tranșant ca nu au motive sa scadă salariile. Degeaba au spus asta, omul a venit cu tema lui de acasa. Pana și membrii lui de sindicat au început sa se uite chiorâș la el... Pentru ca e intr-adevăr ciudat sa spui ca anul acesta nu s-au făcut majorări salariale la bugetari și nici nu se vor face la anul, când anul trecut se plăteau 58,7 miliarde lei cheltuieli de salarizare, anul acesta vom inchide cu 68,9, iar anul viitor vor fi 81,9 miliarde”, a anunțat Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Top of Form

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro