Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Începe modernizarea Pieţei Gării
0 Publicat la 27 decembrie 2017, ora 18:05, 3279 / 3005 afişări Micapi
Nota medie 6.1/10 din 934 voturi
   
Astăzi, 27 decembrie 2017, Primăria Craiova anunță că s-a semnat contractul de lucrări pentru modernizarea Pieţei Gării.

„Cea mai amplă investiţie derulată în ultimii ani de societatea care administrează pieţele municipalităţii craiovene este pe cale să înceapă, după ce, miercuri, 27 decembrie 2017, SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL a semnat cu firma SC ALDU CONSTRUCT SRL Craiova, contractul de lucrări pentru modernizarea Pieţei Gării", a declarat Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova.

 

Firma constructoare a fost desemnată câştigătoare a licitaţiei publice, în baza unei oferte de 473.617,53 lei, fără TVA, cu aproape 50.000 de lei sub valoarea estimată, de 522,831 lei, fără TVA.

 

“Piața Gării, cea actuală, va fi demolată în întregime, pe același amplasament urmând să fie ridicată o piață nouă. Va fi închisă perimetral complet, dar în sezoanele mai călduroase va exista posibilitatea de a se deschide una dintre laturi, pe care vor fi amplasate uşi de tip rulou. Noua piaţă va fi modernă şi practică, va avea măsuțe noi, cu galantar pentru produse lactate, cu vestiare, cu spații destinate pentru flori”, menţionat directorul SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, Alin Mărăcine.

Termenul de execuţie a noii clădiri a Pieţei Gării este de şase luni, ordinul de începere a lucrărilor urmând a fi dat în 15 ianuarie 2018.         

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro