Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Hoţi surprinşi în flagrant de poliţiştii locali
0 Publicat la 30 octombrie 2017, ora 09:26, 3199 / 740 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.8/10 din 362 voturi
   

În data de 29 octombrie 2017, în timp ce executau misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice în zona centrală a municipiului Craiova, cu ocazia desfășurării evenimentelor prilejuite de Târgul Meșterilor Populari, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova - Secția de Ordine Publică ”Unirii”, au surprins în flagrant pe numiții A.N. în vârstă de 55 ani și S.N. în vârstă de 57 ani, ambii cu domiciliul în Craiova, în timp ce sustrăgeau mai multe perechi de mânuși de piele, de la unul din standurile de vânzare.

În urma efectuării procedurilor privind controlul corporal, s-a mai descoperit asupra acestora și alte bunuri pentru care nu s-a putut justifica proveniența, constând în lănțișoare, brățări și pantaloni tip colanți.

Persoanele în cauză au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predate împreună cu procesul-verbal de constatare către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 1 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro