Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Mihail Genoiu: “Am votat penru a duce a duce mai departe parcursul pozitiv”
0 Publicat la 11 iunie 2017, ora 15:37, 2303 / 251 afişări Micapi
Nota medie 6.5/10 din 100 voturi
   
Mihail Genoiu, candidatul PSD la Primăria Municipiului Craiova a declarat, la ieșirea de la urne, că a votat pentru continuitate.

“Am votat pentru continuitate, pentru a duce mai departe acest parcurs pozitiv pe care l-a înregistrat Craiova în ultimii ani. Craiovenii nu își mai pot permite să aștepte lucruri de la oameni care nu știu ce au de făcut, care descoperă administrația publică locală peste noapte și sunt convins că locuitorii acestui oraș minunat își doresc ca progresul din ultimii cinci ani să continue. Vom accelera, în perioada următoare, tot ceea ce înseamnă dezvoltarea Craiovei și vom rămâne în rândul orașelor puternice ale României. De mâine, vreau să mă întorc la treabă, pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut, proiecte aflate în diverse stadii de realizare, iar Craiova nu-și poate permite să aștepte. Eu vreau să le mulțumesc încă de pe acum celor care mă vor vota, asigurându-i că nu îi voi dezamăgi, pentru că știu ce este bine pentru orașul nostru.”

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro