Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Fântâna Popova intră la reabilitare
0 Publicat la 22 iunie 2018, ora 18:12, 4675 / 4268 afişări Micapi
Nota medie 5.8/10 din 1083 voturi
   

Anunțul a fost făcut de primarul Craiovei, Mihail Genoiu, pe pagina de socializare.

 

Atât în mandatul meu cât și al doamnei Lia Olguta Vasilescu, fântânile monumente istorice ale Craiovei nu au fost uitate.

Fântâna Jianu a fost reabilitată odată cu modernizarea Grădinii Botanice.

Fântâna Popova, împreună cu toată zona adiacentă acesteia și cu străzile ce se intersectează în piațeta acesteia, urmează să fie reabilitată printr-un proiect amplu finanțat din fonduri europene. Documentația este aproape gata de depunere. Imediat după aprobare vom demara procedurile de proiectare și execuție.

Fântâna Purcarului va fi reabilitată din bugetul Primăriei! Pentru aceasta există deja realizat un proiect și urmează să licităm și execuția. În cel mai scurt timp posibil vor începe lucrările și la acest monument istoric. Mai mult, Fântâna Purcarului va fi inclusă în proiectul de extindere a centrului istoric al Craiovei ce va include zona Pieței Vechi și vechile hanuri de lângă aceasta. Astfel, cel mai de succes proiect finanțat din fonduri europene al Craiovei se va extinde și către Piața Veche.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro