Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Expoziție de postere dedicată lui Gogu (George) Constantinescu
0 Publicat la 29 iunie 2018, ora 19:09, 4033 / 3689 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 897 voturi
   

 Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman” gazduiește, pe întreaga perioadă a vacanței de vară, în holul expoziția de postere dedicate lui Gogu Constantinescu – academician, inginer, architect și cercetător român de anvergură mondială nascut la Craiova în 1881.

          Anul acesta (2018) se implinește un veac  de la emiterea Teoriei sonicitatii de catre Gogu (George) Constantinescu. Posterele au fost realizate de elevii care au participat la Concursul Școlar Județean de Inventivitate şi Creativitate în Ştiinţă şi Tehnologie – CICREST, organizat și desfășurat în luna iunie 2018 de Colegiul Național Ștefan Odobleja” din Craiova, in colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman”, Asociaţia Generală a Inginerilor din România – Sucursala Dolj, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj și Casa Corpului Didactic Dolj.

          Expoziția se încadrează în seria de activități prin care sunt promovate valorile locale și ilustrează diferite aspecte din viața, activitatea și renumele de care se bucură invențiile și inovațiile realizate de Gogu (George) Constantinescu

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro