Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Ford începe producția unei noi mașini la Craiova
0 Publicat la 24 iulie 2018, ora 22:34, 5081 / 4372 afişări Micapi
Nota medie 5.7/10 din 592 voturi
   
Noi angajări se anunță pentru craioveni. Cel mai mare angajator din Bănie a anunțat, în cadrul unei întâlniri la Primăria Municipiului Craiova, că va începe producția unei noi mașini în uzina din capitala Olteniei.

La întânire au particiapat primarul Craiovei, Mihail Genoi, viceprimarii Adrian Cosman și Stelian Bărăgan, administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, prefectul județului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa și președintele Ford România, Ian Pearson.

 

"Iată că angajamentele luate de Guvern și de administrația locală cu privire la investițiile locale continuă să producă efecte. Odată cu lansarea noii mașini, în Craiova va scădea și rata șomajului, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Sute de craioveni vor avea de lucru, ceea ce aduce un plus economiei și ridică nivelul de trai al craiovenilor. De la anul, în întreaga Europa se va merge cu o nouă marcă de mașini made in Craiova. Le mulțumim celor e la Ford că își respectă angajamentele luate față de craioveni, le dorim mult succes și la cât mai multe mașini realizate la fabrica din Craiova", a declarat senatorul Radu Preda. 

 

“Am avut astăzi încă o întâlnire de lucru găzduită de Primăria Craiova la care au participat reprezentanții Ford în frunte cu dl. Ian Pearson, director Ford Romania. Din partea autorităților locale au participat domnii Dan Narcis Purcărescu, prefectul județului Dolj, Ion Prioteasa, Președintele Consiliului Județean Dolj, Stelian Bărăgan și Adrian Cosman, viceprimarii municipiului Craiova, Sorin Manda, administratorul public al Craiovei.

Am fost informați oficial de începerea producției unui nou model la fabrica din Craiova, ce va fi lansat anul viitor, împreună cu suplimentarea numărului de angajați.

Am stabilit să avem periodic astfel de discuții și să formăm un grup de lucru comun cu caracter permanent pentru a înlesni comunicarea dintre autorități și cel mai mare angajator al județului”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

Ion Prioteasa: “Am participat, astăzi, alături de primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, de prefectul județului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, de viceprimarii municipiului Craiova, Stelian Bărăgan și Adrian Cosman, și de administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, la o întâlnire cu o delegație a Ford România, condusă de președintele Ian Pearson. 
A fost un bun prilej pentru a afla pașii pe care compania i-a parcurs din momentul anunțului din luna mai, privind lansarea în fabricație a unui nou model de autoturism.
Cel mai îmbucurător aspect legat de proiectul Ford este că – așa cum a reieșit și în cadrul acestei întrevederi – suplimentarea producției atrage și o creștere semnificativă a numărului de salariați, procesul de recrutare urmând să demareze încă din toamna acestui an. În acest sens, i-am asigurat pe reprezentanții companiei de susținerea noastră în promovarea acestei oportunități de angajare, astfel încât informațiile să ajungă la toți potențialii beneficiari din comunitățile doljene.”

 

La rândul său, viceprimarul Stelian Bărăgan a punctat: “ Reprezentanții Ford au anunțat oficial lansarea unui nou model de autoturism la fabrica din Craiova. Beneficiile acestei întâlniri se reflectă în sprijinul acordat orașului nostru, dar și întregii regiuni a Olteniei, deoarece impactul activităților pe care compania le va desfășura în următoarea perioadă, reprezintă un plus semnificativ în ceea ce privește creșterea locurilor de muncă”.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro