Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Doi jucători care vor să schimbe jocul Craiovei
0 Publicat la 7 august 2018, ora 19:33, 2023 / 1797 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 574 voturi
   

La Craiova se aduc plombe. Așa cum ne-am obișnuit, jucătorii vin după începera campionatului. Ultimele două achiziții fură prezentate astăzi, 07.08.2018. Se spune prin târg c-ar fi super jucători. S-a mai zis și despre alții. Atât am plans în trecut după Roman, că după prima jumătate de an nu știam cum să îl dăm mai repede. Dar să revenim la cei doi. Jucătorii Matteo Fedel și Cesar Meza Colli., pentru că momentan nu ne permitem să-I numim fotbaliști, vin după ce au evoluat prin cariera lor și prin Italia.  

 

Se pare că Mangia ar fi insistat pntru ei. Adevărul e că la ce nu I s-a adus până acum, ar fi fost și timpul să insiste.

Declarațiile de la prezentare au fost cel clasice: performanță, încrdere, vor în Europa, să câștige titluri, cupe, și să fie cei mai tari.

Acum, să vedem ce pot și în afara sălii de conferințe, de preferat pe dreptunghiul verde.  Până o să ne arate ce pot, așteptăm de la restul echipei o altă atitudine și joi, juveții să îl contrazică pe Bancu!  

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro