Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Dezbatere publică la Primăria Craiova
0 Publicat la 4 ianuarie 2017, ora 14:58, 1146 / 290 afişări Micapi
Nota medie 5.9/10 din 124 voturi
   

Primăria Municipiului Craiova organizează miercuri, 12.01.2017, ora 1200, la sediul instituției din str. A.I. Cuza nr. 7, în Sala Mare de şedinţe, dezbaterea publică a următoarelor proiecte de acte normative:

 

Proiect de hotărâre privind aprobarea criteriilor de încadrare în categoria clădirilor şi terenurilor neîngrijite situate în intravilanul municipiului Craiova şi a procedurii de lucru;

Regulament privind aplicarea taxei pentru parcarea autovehiculelor pe domeniul public al municipiului Craiova.

 

La această dezbatere sunt invitate să participe persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile în sală.

Proiectele de hotărâre și anexele aferente acestora sunt disponibile, pentru consultare, pe site-ul Primăriei Municipiului Craiova, www.primariacraiova.ro, la rubrica „Proiecte de acte normative supuse consultării”.

Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectele supuse consultării, până la data de 20 ianuarie a.c., la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7, prin fax: 0251.411.561 sau e-mail: consultarepublica@primariacraiova.ro.

          

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro