Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Depoul de tramvaie se modernizează pe bani europeni
0 Publicat la 19 februarie 2019, ora 11:22, 4193 / 3971 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 426 voturi
   

Depoul de tramvaie va face obiectul unui proiect european, urmând a fi modernizat și echipat cu echipamente necesare întreținerii tramvaielor moderne care urmează să ajungă în Craiova. Consilierii locali, întruniți într-o ședință extraordinară, au aprobat, documentația pentru investiția „Modernizare depou și Modernizarea stațiilor de redresare pentru alimentarea electrică a tramvaielor Faza 2-Modernizare depou tramvaie”.

 

„Depoul de tramvaie, care a intrat în proprietatea noastră în decembrie 2018, va face obiectul unei investiții foarte consistente, pentru că nu puteam să venim cu tramvaie de ultimă generație și să le întreținem într-un depou vechi de zeci de ani. Va suferi transformări foarte mari, cele mai mari investiții vor fi în calea de rulare din cadrul depoului și în firul de rulare pe restul traseului. Sunt modificări care se fac și la structură în sine, la reabilitarea termică a construcției, se va schimba tocăria, geamurile, izolația termică și ceea ce este mai important dotarea cu tehnologie de întreținere pentru nivelul actual al tramvaielor”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro