Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Cu un buget inferior, SCM Craiova le-a arătat celor de la Vâlcea și Cisnădie cum se câștigă meciurile din Europa
0 Publicat la 8 ianuarie 2019, ora 12:13, 2412 / 2242 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 443 voturi
   

Deși are buget inferior, SCM Craiova a obținut rezultate mai bune în Europa decât Vâlcea sau Cisnădie, în ciuda pronosticurilor dezastruoase date de specialiști la începutul sezonului.

 

Handbalistele craiovene și-au apărat blazonul și au obținut rezultate frumoase și în aceast debut al Cupei EHF. Cu toate că, dacă ne uităm la buget, Craiova stă net inferior echipei din Vâlcea sau Cisnădie, ultimele două având rezultate dezamagitoare în competițiile europene.

În toată perioada precompetițională, suratele Craiovei au făcut transferuri și s-au lăudat cu performanșțele pe care o să le facă. Un fel de a vinde pielea ursului din pădure. Accederea în cupere europene era principala țintă atât la Cisnădie, cât și la Vâlcea. În tot acest timp, Craiovei i se cânta prohodul. Lucrurile însă nu au stat deloc cum le văzuseră vizionarii din fenomen.

 

Cu un buget de 1.3 milioane de euro, SCM Rm. Vâlcea s-a oprit în turul 3 preliminar al Cupei EHF, la prima participarea în cupele europene. Echipa lui Florentin Pera a pierdut şi partida retur cu Ikast Herning, scor 19-21, după ce în tur cedase cu 22-16.

 

Măgura Cisnădie s-a calificat în Cupa EHF, dar acolo s-au oprit rezultatele lor. Duminica, echipa din judetul Sibiu si-a facut debutul in faza grupelor din acest sezon, fiind umilita de danezele de la Esbjerg, scor 41-18!

În tot acest timp, Craiova, câștigătoare a trofeul sezonul trecut, a invins formatia daneza Nykobing Falster Handbold - NFH, cu scorul de 18-12 (9-6), in primul sau meci din Grupa D a Cupei EHF la handbal feminin, disputat in Sala Polivalenta din Craiova.

 

“Nu eu am făcut o minune ci fetele, cu apărarea lor, faza întâi a apărării, portarul nostru excepțional, Dzhukeva, pe care o felicit. Ne-au lipsit Zamfir, Țicu, Costa, ne gândim cum să le ajutăm să se recupereze mai repede. Principala mea grijă o reprezintă jucătoarele apte, care pot evolua și pot performa, pentru că asta ne dorim“, a declarat Borgdan Burcea la finalul meciului.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro