Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Legea pumnului
Craiovean urmărit și amenințat cu bătaia de un USR - ist
0 Publicat la 24 iunie 2018, ora 13:03, 5349 / 4905 afişări Francesca Minovici
Nota medie 6.0/10 din 1085 voturi
   
USR-iștii au trecut la next level. După miile de amenințări și înjurături pe paginile de facebook, au început amenințările și în public mai ceva ca în filmele americane.

Un tânăr craiovean a avut neplăcuta surpriză să se trezească amenințat de un membru al USR în plin centru orașului Craiova, pentru simplul motiv că ține cu PSD.

 

“Stăteam de vorbă cu niște prieteni,  când  am fost tras de mână de un băiat care m-a întrebat daca eu sunt “ăla care ține cu PSD”. Cum răspunsul meu a fost categoric DA,  tânărul a început să mă amenințe că știe cu ce mă ocup, că mă urmărește de ceva vreme și promite că o să ne întâlnim în scurt timp și dacă vreau să nu am de-a face cu el și să nu imi rupă picioarele să mă gândesc bine pe cine susțin de acum înainte”.

 

Scena care a avut loc sâmbătă seara nu face decât să confirme că, în acest moment, disperarea în rândul membrilor USR  a ajuns la maxim și că sunt dispuși să facă orice pentru a intimida membrii PSD. 

Libertatea la opinie și la vot a ajuns astfel să fie constrânsă prin intimitări de tot felul. Pe principiul “dacă nu ești cu noi nu exiști”, USR se transformă, încetul cu încetul din Uniunea Salvați România în Uniunea Sălbatică România.  

 

Cazul nu este unul singular, amenințările de acest fel tot mai frecvente în ultima perioada, atât în mediul online, cât și în realitate, paginile PSD fiind efectiv invadate cu înjurături și amenințări .

Cel mai grav este că astfel de cazuri apar de la cei care vor să fie un exemplu pentru societate, dar, în schimb, sunt adevărați paria, care nu au nicio greață să amenințe la drumul mare că dacă nu îi faci îți rup picioarele.

 

Din păcate, lupta politică dusă de unii a ajuns să dezbine prietenii, familii și riscă să rupă societatea în două, prin intrigi, manipulare și minciuni. Dacă altădată, lupta politică se dădea pe argumente, campanii și proiecte, acum totul se rezumă la amenințări și înjurături.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro