Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Deszăpezire în timp record
Craiova a răspuns prompt la prima zăpadă căzută
0 Publicat la 3 ianuarie 2016, ora 11:54, 3004 / 359 afişări Cristina Matei
Nota medie 5.6/10 din 118 voturi
   
Salubritate Craiova a scos pe străzile oraşului utilajele de deszăpezire odată cu primii fulgi care au căzut în Bănie.
Publicitate

Sâmbătă spre duminică noaptea, pe străzile oraşului, comandamentul de iarnă şi-a intrat în rol. Utilajele care au rolul de a lua zăpada de pe străzi au fost turate la maxim. Centrul vechi şi restul arterelor din Craiova au fost curăţate rapid. "Acţiunea de îndepărtare a zăpezii şi combaterea poleiului de pe arterele, străzile secundare şi zonele pietonale din Craiova a început încă de la miezul nopţii, în cadrul intervenţiei fiind folosite 30 de utilaje şi 270 tone de material antiderapant. La operaţiune au participat şi ATV-urile cu lama achiziţionate de Salubritate Craiova în cursul anului 2015 pentru a deszăpezi rapid trotuarele, aleile şi zonele pietonale din municipiu", se arată într-o postare a reprezentanţilor de la Salubritate.

 

Promptitudinea comandamentului de iarnă a făcut ca atât şoferii, dar şi pietonii, să circule în condiţii bune, fără a întâmpina probleme cauzate de zăpadă sau polei. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro