Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate După muncă și răsplată
Craiova a câștigat premiul de Excelență în Sănătate în cadrul galei AMR
0 Publicat la 6 noiembrie 2017, ora 23:25, 3948 / 740 afişări Cristina Minovici (București)
Nota medie 5.8/10 din 310 voturi
   
În 2012, în Craiova spitalele erau într-o stare jalnică. Azi, toate spitalele sunt reabilitate și în plus se mai adaugă și un spital nou, construit cu fonduri de la bugetul local.

 

Toate aceste investiții, derulate pe mandatul primarului Lia Olguța Vasilescu și continuate de Mihail Genoiu a primit premiul de Excelență în Sănătate la Gala Asociațiilor Municipiilor din Românie.

 

 “Craiova a câștigat Premiul de Excelenta in Sănătate, din partea Asociației Municipiilor din România, ca urmare a faptului ca in acest oraș s-a construit cel mai mare spital din România, după 1989. Da, la Craiova nu s-a construit doar cel mai frumos stadion, ci și cel mai mare spital.... Felicitări și mulțumesc pentru cuvintele frumoase, Adi Cosman!”, a declarat cea care a pus s[n[tatea din Craiova pe primul loc, Lia Olguța Vasilescu.

 

Actualul Primar al Craiovei, cel care a continuat munca începută de Lia Olguța Vasilescu a declarat după decernarea premiului: “Felicitări Craiova, felicitări întregului personal al Primăriei. Cred că merităm și premiul la secțiunea Parcuri !”

 

Premiul a fost ridicat de Viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman, cel care are în subordine spitalele din Craiova.

 

“Investițiile Primăriei Municipiului Craiova în domeniul sănătății au fost răsplătite. Astăzi, am avut deosebita plăcere să reprezint Primăria Municipiului Craiova, în cadrul galei AMR, unde am primit premiul de excelență în sănătate. Acordarea acestui premiu nu ar fi fost posibila fără viziunea fostului primar Lia Olguța Vasilescu, continuată de Mihail Genoiu, viziune care a dus la realizarea unui spital municipal nou în Craiova şi reabilitarea celorlalte unități medicale aflate în subordinea Primăriei Municipiului Craiova. Faptul că am fost dați exemplu în cadrul Galei AMR pentru infrastructura din domeniul sanitar, arată că ne aflăm pe un drum bun, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure şi să ne motiveze să continuăm în aceeaşi notă”, a declarat viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman.

La gala de la Ateneul Român, alături de delegația din Craiova a fost prezent și senatorul Radu Preda.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro