Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Continuă lucrările de amenajare la Parcul de la Hanul Doctorului
0 Publicat la 3 iulie 2018, ora 20:42, 5486 / 4578 afişări Azaleea Oxana
Nota medie 6.0/10 din 1001 voturi
   

Craiova se va alege cu un nou părculeț amenajat. Este vorba de locul de la Hanul Doctorului.

 

“Se vor face amenajări în primul rând a celor 3 bălți care comunică cu lacul de jos și care se vor reface căile de comunicare în așa fel încât să fie o salbă de cascade ceva asemănător cu Parcul Romanescu cu podețe peste fiecare legătură dintre bălți pentru a da posibilitatea să circule dintr-o parte în alta. Pe lac se lucrează deja la decolmatarea lui. Lacul va fi repopulat cu pești. Se vor construi pontoane de pescuit pe lac și va fi redat circuitul de pescuit de agrement. Se refac aleile. S-a refăcut și se lucrează în continuare la refacerea iluminatului ambienta. Se va amenaja și acea zonă de grătare care ani de zile a fost un fel de picnic ambulatoriu, se vor monta bănci și toată această zonă va fi împrejmuită. Se vor planta și foarte mulți arbori” , declara la prezentarea proiectului Primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

Conform directorei de la direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Craiova, “În această perioadă ,în zona de agrement Hanul Doctorului, se realizează lucrări de captare a izvoarelor de suprafața și drenarea acestora către lacurile de acumulare existente .Totodată ,se execută lucrări de stabilizare a malurilor din jurul lacurilor.”

 

Părculețul de la Hanul Doctorului a intrat în reabilitare în urmă cu câteva luni, și va cuprinde amenajarea aleilor, drenarea lacului, schimbara băncuțelor și a stâlpilor de iluminat.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro