Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Conducerea Primăriei Craiova anunță modernizarea parcului auto de la Salubritate
0 Publicat la 9 mai 2018, ora 21:22, 4597 / 3434 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.9/10 din 470 voturi
   
Mașinile vechi ale Salubrității vor fi schimbate. Decizia vine după ce, în ultima perioadă, tot mai multe autogunoiere s-au stricat și asta a dus la întârzierea ridicării gunoiului de pe străzile Municipiului Craiova.

„O să achiziționăm câteva autogunoiere prin leasing operațional. Se vor achiziționa șase autogunoiere.  Astăzi, la nivelul orașului, se operează cu 12 autogunoiere. Deși sunt probleme cu ridicarea gunoiului în acest moment, noi căutăm soluții, precum cele prezentate mai devreme”, a declarat viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman.

“Salubritatea nu își permite să lase orașul într-o stare cum ați văzut prin alte orașe. Mașinile cu care operează Salubritatea sunt cumpărate toate la pachet în anul 2002 – 2007 și când au început să cadă, au căzut toate în același timp”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Imediat ce vor fi achiziționate, autogunoierele vor intra în pâine, și vor înlocui o parte din mașinile care prezintă un grad ridicat de uzură.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro