Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Concurs de creație în limba engleză la Aman
0 Publicat la 10 mai 2018, ora 10:24, 4240 / 3052 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 459 voturi
   

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secția American Corner, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj și cu Școala Generală „Mircea Eliade” din Craiova, organizează pe data de 18 mai 2018, concursul județean de creație în limba engleză „O poveste pentru tine”.

În acest an, tema concursului, ajuns la cea de-a XVI-a ediție, va fi: „Waves of joy and sounds of laughter”. Potrivitregulamentului de concurs, de la fiecareșcoală din județulDoljpoateparticipacâte o echipăpefiecarenivel, respectivclasele a VI-a și a VII-a. Echipava fi compusădintr-un elev care vascrie un eseu in limbaenglezăpebazatemei date și un elev care vaconcepe o lucrareartisticăînconcordanță cu eseul. Eleviicare se ocupă de parteaartistică pot folosicreioanecolorate, carioci, creiongrafitși vor desena pe o foaie de desen format A4.

Concursul „O povestepentru tine” arecaobiectivepromovarealimbiiengleze, promovareadragosteipentrufrumosprinîncurajareadeprinderilorartistice, promovarealecturiișipromovareaelevilor care dovedesc o cunoașteretemeinică a limbiiengleze, precumși talent artistic. Ediția de anulacesta se desfășoarăîncolaborare cu PalatulCopiilor Craiova șiȘcoalaGimnazială „Elena Farago”.

Înscrierilepentruparticiparea la concurs se pot face pânăpe data de 17 mai 2018, ora 12.00, la sediulBiblioteciiJudețene „AlexandrușiAristiaAman”, la numerele de telefon 0251/522393, 0251/523177, int. 110, saupeadresa de e-mail madalina.bailesteanu@gmail.com.

Concursul se vadesfășuraînsălile „Marin Sorescu” și „ȘtefanCiuceanu”, începând cu ora 09.00șivaduradouă ore. 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro