Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Colegiul Național Carol I intră în reabilitare pe banii guvernului. În scurt timp încep licitațiile la cartierul chinezesc
0 Publicat la 22 martie 2019, ora 22:52, 5583 / 5283 afişări Adela Misoiu
Nota medie 6.0/10 din 458 voturi
   

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu însoțit de parlamentarii PSD Dolj, Lia Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, Radu Preda, Ion Călin și Florinel Stancu a venit la Craiova, acolo unde a vizitat Colegiul Național Carol I și Cartierul chinezesc.

 

Din partea municipalității au participat primarul Craionei, Mihail Genoiu, viceprimarii Adrian Cosman și Stelian Bărăgan și administratorul public al orașului, Sorin Manda.

 

"Vicepremierul Daniel Suciu s-a aflat astăzi in vizita, la Craiova, in santiere și a avut discuții cu primarii doljeni. In toată țara, in perioada 2017-2019 s-au finalizat 6300 de obiective pe PNDL 1 și 2, iar alte 1600 se afla in stadiul de 70-80 la suta lucrări efectuate! Practic, in fiecare localitate din România, guvernarea PSD și-a pus amprenta! In ceea ce privește Colegiul Carol și cartierul chinezesc, așteptăm finalizarea proiectelor in doua săptămâni pentru a le putea licita”, a declarat consilierul premierului, Lia Olguța Vasilescu.

 

„În Bănie, orașul iubirii alb-albastre și în mijlocul unei echipe extraordinare. M-am bucurat să fiu alături de Lia Olguta Vasilescu și Claudiu Mandași să garantez că obiectivele lor de suflet, Colegiul Carol și cartierul ANL vor fi sprijinite de#MDRAP. De asemenea, am înmânat 28.275 de cărți funciare pentru 25 de comune, toate gratuit pentru doljeni prin Programul Național de Cadastru. Și evident că m-am sfatuit cu primarii din județ despre #PNDL, Codul Administrativ și Fondul de Dezvoltare și Investiții, împreună cu președintele Consiliului Județean Ion Prioteasa. Cum cifrele nu mint niciodată, în județul Dolj guvernarea noastră a oferit de 388 de ori mai mulți bani de investiții decât Guvernul Boc și asta se traduce în sute de proiecte pentru toate comunitățile!”, a declarat Daniel Suciu la finalul zilei.

 

"Azi la Craiova am avut vizita ministrului Dezvoltării Daniel Suciu. Alături de autoritățile județene și locale am vizitat Colegiul Carol și Opera Română Craiova unde urmează sa se deruleze un program amplu de consolidare și reabilitarea ce se derulează prin C N I.
Am continuat cu o vizita la Cartierul Chinezesc unde urmează să se continue investițiile în blocurile începute pana la finalizarea întregului complex investiția urmând sa fie derulata de ANL.
Tot azi la Oficiul județean de cadastru Dolj s-au înmânat aproximativ 30000 de cărți funciare pentru cetățenii din 25 de localități doljene", a declarat Radu Preda.

 

„Am primit astăzi la Craiova vizita Vicepremierului României, Ministrul Dezvoltării, Vasile-Daniel Suciu. Am mers împreună la Colegiul Carol I și la cartierul de locuințe de pe strada Caracal pentru a vedea situația acestor două obiective. Am primit asigurări din partea domnului Suciu că ambele investiții vor fi demarate în perioada imediat următoare astfel încât, chiar din acest an, să înceapă lucrările și la colegiul Carol I și Opera Română dar și la cartierul de locuințe de pe strada Caracal", a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 


 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro