Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Școala de vară “Constantin Brâncuși” la Biblioteca Aman
0 Publicat la 10 iulie 2017, ora 10:06, 1601 / 465 afişări Micapi
Nota medie 5.4/10 din 165 voturi
   

 Luni, 10 iulie, începând cu orele 16.00, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” găzduiește un atelier tematic în cadrul Școlii de vară “Constantin Brâncuși”, program desfășurat de Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universității din Craiova.

            Participanții, studenți proveniți din țări precum Italia, Bulgaria, Polonia și Rusia, sunt așteptați la bibliotecă pentru vizionarea lungmetrajului Columna (1968), în regia lui Mircea Drăgan. De asemenea, în cadrul aceluiași atelier, se va desfășura conferința cu titlul Rolul creștinismului în formarea identității naționale, prelegere pe care o va susține pr. lect.univ.dr. Ionuț Reșceanu.

            “Biblioteca Aman se implică și în acest an într-o colaborează strânsă cu Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universității din Craiova în ceea ce privește atelierele de lucru ale Școlii de vară. Pentru ediția din acest an, le propunem studenților o conferință inedită pe marginea identității naționale și, de asemenea, un film care a făcut carieră la vremea lui și care, trecând peste clișeele specifice epocii, trimite spre o paradigmă inedită a identității naționale”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro