Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Claudiu Manda, șef de campanie, Olguța Vasilescu în echipa lui Marcel Ciolacu
0 Publicat la 4 martie 2020, ora 10:15, 3469 / 3274 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 155 voturi
   

Echipa de la Craiova și județul Dolj continuă să fie aprecită de conducerea PSD. Cei doi lideri ai Partidului Social Democrat Dolj, Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, au fost cooptați în puncte cheie ale partidului.

 

Europarlamentarul Claudiu Manda se va ocupa de campania electorală a Partidului Social Democrat de la alegerile locale. Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD a luat această decizie în urma rezultatelor forte bune de la alegerile din ultimii ani din Dolj.

 

Până la alegerile locale, Partidul Social Democrat trebuie să își aleagă președintele. Marcel Ciolacu, singurul rămas în competiție, și-a conturat deja echipa și a anunțat că din staff-ul lui nu va lipsi Lia Olguța Vasilescu.

Aceasta a demonstrat că este unul din cei mai importanți lideri PSD și un excelent comunicator. În altă ordine de idei, chiar și după ce PSD a ieșit de la guvernare, Lia Olguța Vasilescu a fost declarată de către respondenții sondajelor făcute de mass media ca fiind cel mai bun ministru. Legea salarizării, legea pensiilor, prgramul de inserție pe piața muncii sau pragramul de ucenicie sunt doar câteva din soluțiile găite de Lia Olguța Vasilescu și apreciate de electorat.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro