Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Claudiu Manda: Continuăm să luăm măsuri în beneficiul românilor
0 Publicat la 21 mai 2019, ora 10:27, 3308 / 3160 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 468 voturi
   

"Mamele aflate în concediu de creștere a copilului vor putea realiza venituri în plus față de indemnizația care li se cuvine în această perioadă.

PSD a depus deja la Parlamentul României o iitiativa, prin care ele vor putea realiza activități independente, agricole, legate de drepturi de proprietate intelectuală, dar și legate de silvicultură şi piscicultură.

Proiectul de lege este rezultatul comunicării și atenției pe care PSD o are constant față de români, pentru a afla care le sunt doleanțele. De ce sa nu poata femeile care au rămas acasă să își crească copiii, sa isi îmbunătățeasca veniturile? Si pentru carcotasii de serviciu. Trebuie stiut ca această măsură luată de noi nu va costa statul absolut niciun ban ci, dimpotrivă, va aduce venituri din impozite la bugetul de stat.

Noile măsuri vor fi adoptate în această sesiune parlamentară, astfel încât să intre cât mai repede în vigoare, pentru a veni în sprijinul celor ce au nevoie de ele", a declarat candidatul PSD Dolj la alegerile europarlamentare, Claudiu Manda. 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro