Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
C. Manda: Continuăm să atragem fonduri europene în județul Dolj!
0 Publicat la 20 mai 2019, ora 14:13, 3506 / 3350 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 503 voturi
   

Aflat pe locul trei pe lista de candidați pentru europarlamentare, senatorul PSD Claudiu Manda a participat, la Vâlcea, la semnarea unui contract de reabilitare a drumului județean 561A.

 

“Am participat, astăzi, la Consiliul Județean Vâlcea, alături de vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, de doamna director al ADR Sud-Vest Oltenia, Marilena Bogheanu, și de președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, la semnarea unui contract deosebit de important pentru județul Dolj.

Este vorba despre cel ce privește modernizarea drumului județean DJ 561A Giurgiţa – Urzicuţa – Afumaţi – Băileşti – Moţăţei – Unirea – Pleniţa – limita cu judeţul Mehedinţi, o investiție care va aduce în județ aproximativ 50 de milioane de euro, prin Programul Operaţional Regional – SUERD. Iată că banii europeni vin în Dolj mai mulți ca niciodată și am speranța ca toate licitațiile și lucrările să decurgă fără probleme, astfel încât oamenii să poată circula cât mai curând pe acest drum. Felicit, cu această ocazie, Consiliul Județean Dolj, care este beneficiarul acestei investiții, pentru felul în care s-a implicat în realizarea proiectului.

Mai mult decât atât, tot astăzi s-au semnat, în prezența primarilor localităților doljene Segarcea și Celaru, și contractele pe fonduri europene pentru dotarea ambulatorului Spitalului Orășenesc Segarcea, o investiție de care vor beneficia 14 localități, și pentru un Centru de zi pentru bătrâni în comuna Celaru. Mă bucur să văd cum localitățile din Dolj se dezvoltă pe toate planurile și cum autoritățile fac tot posibilul să le ofere cetățenilor toate condițiile de care au nevoie.

Felicitări tuturor!”, a declarat senatorul Claudiu Manda.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro