Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Claudiu Manda: Am reușit să demarăm lucrările la drumul expres Craiova – Pitesti
0 Publicat la 22 mai 2019, ora 16:16, 3951 / 3758 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 620 voturi
   

Senatorul Claudiu Manda, candidat din partea PSD Dolj la alegerile europarlamentare, a fost azi prezent la inaugurarea lucrărilor la drumul expres Craiova - Pitești.

 

"Am fost, astăzi, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, de colegi parlamentari și din administrația locală, să dăm startul lucrărilor la un proiect dorit de ani întregi de craioveni, doljeni și olteni: drumul expres Craiova-Pitești, care va fi realizat în regim de mare viteză.

A fost un drum lung și anevoios, cu multe schimbări, dar iată că, în final, am reușit să aducem primele utilaje pe șantier și să dăm drumul lucrărilor.

Momentan, asta se întâmplă doar pe două tronsoane din patru, celelalte două fiind blocate, încă, de felul diferit în care instanțele consideră să judece în România. Însă le-am promis oamenilor că acest drum se va face și sper să fie gata cât mai curând.

Încă două vești extraordinare sunt cele că Centura Balșului va fi gata până la finele anului, iar Centura de Sud a Craiovei va fi scoasă la licitație în luna august, obiectiv ce va veni îndeosebi în întâmpinarea companiei Ford.

Multumesc tuturor autoritatilor centrale si locale pentru implicarea in acest proiect atat de important pentru Oltenia!

Multumesc domnule presedinte Liviu Dragnea! 
Multumesc domnule ministru Razvan Cuc! 
Multumesc Lia Olguta Vasilescu!

Multumesc primarilor din cele trei localitati: Craiova - Mihail Genoiu, Bals - Madalin Teodorescu, Slatina - Emil Mot", a declarat senatorul Claudiu Manda. 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro