Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
C. Manda: “Acest drum trebuie făcut. Oltenii, craiovenii să nu fie pedepsiți pentru votul lor”
0 Publicat la 31 ianuarie 2020, ora 17:38, 956 / 891 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 110 voturi
   

Europarlamentarul Claudiu Manda a răbufnit la adresa PNL-ului ca urmare a nealocării banilor pentru drumul express Craiova -Pitești.

 

Ne-am bătut pentru acest drum expres din decembrie 2016, după ce am fost aleși în Parlamentul României. Am ales să fie drum expres, nu autostradă, considerând că se face în patru ani, nu în șapte, cât erau procedurile la autostradă. S-a semnat contractul în 2018. Constructorii s-au grăbit, au inaugurat lucrările cu șase luni mai devreme. Ne-au criticat că am inaugurat o bordură. Am inaugurat unul dintre cele două tronsoane unde s-a finalizat licitația și constructorii pot să lucreze. De ce nu o fac, în acest moment?! Este doar pentru faptul că oamenii aceștia se împrumută și totuși nu finanțează investițiile. O să explice la un moment dat, Cîțu ce a făcut cu banii. Acest drum trebuie făcut. Nu contează cine guvernează, ci important este ca oltenii, craiovenii să nu fie pedepsiți pentru votul lor”, a menționat Claudiu Manda.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro