Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Valentin Bosnea și Andi Cioablă, cei mai buni frizeri din România
Cei mai buni frizeri din România sunt craioveni
0 Publicat la 13 noiembrie 2017, ora 22:09, 11950 / 2428 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.7/10 din 358 voturi
   
Valentin Bosnea și Andi Cioabă au reușit să își adjudece primele două locuri în ierarhia celor mai buni frizeri din România. Acest lucru a fost posibil în urma “Turneului Campionilor“, competiție organizată în capitală.
În decursul anului trecut, la București au avut loc două concursuri de hairstyling, la care craiovenii Valentin Bosnea și Andi Cioablă au câștigat locurile unu, la tema Popmadour, respectiv doi, la categoria Controverse. Din 30 de candidați din toată țara, craiovenii noștri au reușit sa ia locurile fruntașe, fiind proclamați ca fiind cei mai buni hairstyle-iști din România.
Acum două săptămâni, pe 5 noiembrie 2017, tot la București, a fost organizat "Turneul Campionilor", unde cei 12 cei mai buni frizeri din România au concurat între ei. Și de această dată, Valentin și Andi au reușit performanța de a câștiga locurile fruntașe, aducând onoare orașului nostru și făcându-ne mândrii de ei.
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro