Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Cea de-a doua ediție a proiectului „Protejăm natura. Colectăm selectiv”.
0 Publicat la 16 octombrie 2017, ora 09:30, 2194 / 698 afişări Micapi
Nota medie 5.7/10 din 289 voturi
   

SC Salubritate Craiova SRL desfășoară, în perioada 16 octombrie-9 decembrie 2017, cea de-a doua ediție a  proiectului „Protejăm natura. Colectăm selectiv”, destinat cu precădere preșcolarilor și elevilor din ciclul primar de învățământ din 20 de grădinițe și școli din municipiul Craiova. Aceștia vor învăța despre necesitatea reciclării deșeurilor de ambalaje și vor avea posibilitatea să aplice colectarea selectivă prin intermediul recipientelor dedicate pe care le-au primit în prealabil din partea operatorului de salubrizare. Proiectul este derulat în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, SC Eco-Rom Ambalaje SA și SC IT Six Global Services SRL.

Cei 3700 de elevi și preșcolari din municipiul Craiova, cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, care vor participa la proiect, vor primi manuale și materiale educative atractive, create special pentru copii, despre cum să sorteze deșeurile și de ce este importantă reciclarea pentru protejarea mediului înconjurător.

 „Continuăm să promovăm colectarea selectivă a deșeurilor în rândul copiilor prin derularea unei noi ediții a proiectului nostru pentru că ne dorim să familiarizăm elevii și preșcolarii cu acest sistem și să le dezvoltăm comportamentul civic și respectul față de mediu. Considerăm că atingerea acestui obiectiv este posibilă doar prin campanii derulate constant, care au impact asupra întregii comunități locale” a declarat Mihai Butari, directorul general al SC Salubritate Craiova SRL.

Concomitent, în perioada 15 octombrie-5 decembrie 2017, cele 20 de școli și grădinițe participante la proiect se vor întrece în cadrul unei competiții de colectare a deșeurilor de ambalaje, prima clasată primind materiale didactice în valoare de 1000 de euro. Regulamentul oficial al concursului este disponibil pe site-ul www.salubritate-craiova.ro, secțiunea Proiecte. Premiul va fi pus la dispoziție de SC IT Six Global Services SRL.

 

 

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro