Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Cartelă pentru mașinile care intră în Piața Centrală
0 Publicat la 10 iulie 2017, ora 09:04, 1790 / 338 afişări Micapi
Nota medie 5.8/10 din 144 voturi
   
Craiovenii vor trebui să își cumpere cartelă dacă mai vor să intre cu mașina în Piața Centrală. Barierele vor fi asemănătoare celor existente la parcarea subterană.

Conform SC Piețe și Târguri SRL, barirele vor fi operaționale de la 15 august.

„Tariful aprobat de Consiliul Local Municipal Craiova pentru parcarea din Piaţa Centrală este de 2 lei pe oră, însă în prezent este dificil de aplicat, fiind greu de contorizat perioada de staţionare pentru fiecare autoturism. Unii clienţi ai pieţei şi chiar unii comercianţi profită de acest aspect, intrând dimineaţa cu maşinile în parcare şi uitând să mai plece, în timp ce alţii nu pot beneficia de parcare, nemaifiind locuri pentru ei. În ideea de a eficientiza parcarea şi a da cât mai multor cetăţeni posibilitatea de a beneficia de locuri de parcare, am decis să investim în acest sistem automatizat de bariere”, a declarat Alin Mărăcine, director general al SC Pieţe şi Târguri.

Cartelele vor funcționa pe sistemul celor de la parcarea subterană. Șoferul care intră în parcare, primeşte o cartelă de acces, pe care este memorată ora de intrare. La plecare, nu va merge, însă, la un automat care să-i încaseze banii pentru parcare, ci va înmâna cartela de acces direct casierului, aflat în ghereta de lângă bariera de ieşire. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro