Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Biblioteca Aman participă la cea de-a III-a ediție a Târgului de Turism al Olteniei
0 Publicat la 8 martie 2018, ora 16:47, 1226 / 972 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.8/10 din 445 voturi
   

 Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” participă în perioada  9-11 martie 2018 la cea de-a treia ediție a Târgului de Turism al Olteniei, activitate desfășurată în incinta Centrului Multifuncțional.

          Pentru ediția curentă, biblioteca organizează o serie de manifestări și acțiuni culturale menite să le capteze interesul craiovenilor și să le stimuleze preocuparea pentru lectură și cultură.

          Astfel, pe parcursul celor trei zile, celor care vor participa la Târgul de Turism al Olteniei  le-au fost pregătite o epoziție de ghiduri turistice, albume, menite să le fie utile tuturor celor care sunt în cautarea unor destinații exotice.

          Prichindeii vor fi privilegiați și de această dată. Pictura pe față, o expoziție de carte și atelierele de hand-made sunt doar câteva dintre acțiunile pe care le propunem. Copiii vor fi asistați în confecționarea de brățări magice, împletituri de hârtie sau semne de carte. Și, pentru ca totul să se desfășoare într-o atmosferă ludică, cei mici sunt invitați să coloreze și să ia cu asalt jocurile interactive care vor fi disponibile la standul bibliotecii: Cluedo, Dixit, Ticket to USA sau Puzzle.

          “Biblioteca își are locul ei bine definit în ecuația turismului. Ne aflăm pentru al treilea an consecutiv între participanții la Târgul de Turism al Olteniei. Alături de cărțile și ghidurile cu profil turistic pe care le vom prezenta la Centrul Multifuncțional, le propunem tuturor celor care vor zăbovi la standul bibliotecii activități dintre cele mai atractive. Copiilor, la fel ca în ani precedenți, le-am rezervat cele mai multe proiecte. Pictură pe față sau jocuri practice, colegii mai sunt gata să aducă veselia în rândul celor mici”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

          Toți craiovenii prezenți la Târgul de Turism al Olteniei își vor putea face permis electronic de bibliotecă pentru a deveni utilizatori activi și a putea beneficia de cele mai noi apariții de pe piața editorială precum și de toate serviciile Bibliotecii „ Alexandru și Aristia Aman”.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro