Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Army Dancers va împărți scena alături de CRBL la Zilele Craiovei
0 Publicat la 29 mai 2019, ora 21:53, 5189 / 4994 afişări Rebeca Dobrișan
Nota medie 6.0/10 din 672 voturi
   
    Pe data de 3 Iunie 2019, cu ocazia zilelor Craiovei, trupa de dans Army Dancers va invită la un show de neuitat în Craiova. Tinerii dansatori vor lua cu ‘’asalt’’ scena alături de renumitul cântăreț/dansator CRBL.
 
În frunte cu reprezentantul trupei Alina Popa (coregraf), Levi (coregraf), Mihai (coregraf) - Army Dancers a luat ființă în anul 2001 la Cercul Militar Craiova, unde a adus în scenă diferite stiluri de dans absolut fantastice pentru dezvoltarea generației următoare.
 
   În pași de cuvinte, putem enumera cu drag câteva categorii în care copiii își desfășoară activitatea cu pasiune și multă perseverență: dans contemporan, street dance, gimnastică acrobatică, dans modern.
 
   La „Dance Star World Finals Croatia“, desfăsurat în intervalul 21-27 mai în Croația, la Porec, la care au participat 20 de tări și aproximativ 7.000 de dansatori, Army Dancers a obținut un punctaj bun după o serie de concursuri susținute în tară. Army Dancers Craiova a aliniat în Croația trei formații de dansatori, obținând două locul 3 și un loc 5 la „Urban Dance Styles“.
 
  • Army Dancers Varsity (seniori-peste 16 ani)-loc câștigat după calificările din țara
  • Army Dancers Mega Crew (juniori-12/15 ani), participantă tot în Ligă B – care a prins bronzul
  • Army Dancers Junior Children (Ligă B) – locul 5
  • Solo-Children – (Liga A) – locul 9 a fost ocupat de Răzvan Cioablă, acesta fiind primul clasat la această categorie la calificările din România
  • Solo-Children – (Liga B) – locul 21 a fost ocupat de Beatriz Cîrnu. 
 
’’Cu multă muncă, pasiune și perseverență, orice este posibil’’
 
 Alina Popa, coregraful Army Dancers, a mărturisit cât de încântată este de performanța elevilor și le mulțumește părinților pentru susținerea financiară acordată pentru a face posibilă deplasarea din Croația.
 
   ’’Am muncit mult pentru a ajunge la Dance Star World Finals Croația, însă eforturile au fost răsplătite. Sunt foarte încântată de performanță echipei talentate care a reușit să facă față cu brio unor provocări la nivel mondial și le mulțumesc părinților pentru eforturile importante financiare, având în vedere că deocamdată nu avem alt sprijin material. Dar nu ne oprim aici. Suntem pozitivi și pregătiți pentru următoarea aventură în lumea dansului’’.
 
Pentru mai multe informații, contactați-ne: rebeca13dobrisan@gmail.com  
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro