Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Alina Tănăsescu, deputat PSD : „Klaus, românii aşteaptă o dezbatere reală“!
0 Publicat la 21 noiembrie 2019, ora 09:58, 1506 / 1430 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 376 voturi
   

Alina Tănăsescu, deputat PSD de Dolj, a declarat că nu este de mirare că, după cinci ani de mandat în care a fost absent, Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, alege să lipsească și de la dezbaterile cu contracandidatul său din turul al doilea, Viorica Dăncilă.

 

Alina Tănăsescu spune că, fugind de dezbaterile reale, președintele Iohannis încearcă să ascundă faptul că mandatul său a fost un eșec total, atât în plan intern, cât și pe plan extern. „Este deja evident că nu vom avea o dezbatere reală între candidatul PSD, Viorica Dăncilă, și președintele Klaus Iohannis. În ciuda eforturilor staff-ului de campanie al Vioricăi Dăncilă pentru a-i aduce pe cei doi candidați în fața electoratului, așa cum era normal să se întâmple, Iohannis dovedește că nu are curajul necesar pentru o confruntare. Preferă să stea închis în Palatul Cotroceni precum o ‹domniţă› speriată și să meargă doar la evenimente unde știe de la început cine sunt jurnaliștii prezenți, care sunt subiectele și care sunt întrebările ce-i vor fi adresate. Se pot numi oricum aceste evenimente, dar în niciun caz ele nu sunt dezbateri. Cine dezbate? Klaus cu Iohannis, iar întrebările le pune Werner?! Așa ceva este nu doar jenant pentru orice candidat cu pretenții, dar este jignitor față de alegătorii care încă așteaptă să afle răpunsuri la anumite întrebări care îl vizează pe președintele Iohannis și mandatul său“, a declarat deputatul social-democrat.

Parlamentarul doljean spune că, în ciuda justificărilor aberante pentru care refuză o confruntare cu candidatul PSD, motivul principal pentru care Klaus Iohannis fuge de o dezbatere este acela că, atunci când tragi linie, președintele nu are nicio realizare în cinci ani. „Dacă stai să te gândești bine, cumva ajungi să înțelegi de ce Klaus Iohannis evită o dezbatere reală. Pentru că, dacă analizezi mandatul său, președintele Iohannis bifează un mare 0 la capitolul realizări! A recunoscut chiar el acest lucru atunci când a declarat că cea mai mare realizare a sa a fost doborârea Guvernului PSD. Cu asta te lauzi ca președinte după cinci ani de mandat? Cu rezultatul unei moțini? Klaus Iohannis este de-a dreptul patetic, iar eu am convingerea că mulți dintre alegători îl vor sancționa extrem de aspru la votul din 24 noimebrie. Am încredere că mulți români nu vor vota pentru un candidat laș, fără viziune și care timp de cinci ani a jucat rolul de întâiul turist al țării“, a mai spus Alina Tănăsescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro