Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Activitate intensă pentru artiștii Ansamblului Folcloric Maria Tănase, la final primei stagiuni.
0 Publicat la 29 iunie 2018, ora 19:07, 4094 / 3774 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 984 voturi
   

După succesul obținut la Festivalul Național de Folclor „Zestrea Nordului”, festival ce s-a desfășurat la Bistrița in perioada 23-24 iunie, artistii vor susține un spectacol de 4 ore, azi, vineri, 29 iunie 2018, la Ziua Localitatii Gogosu jud Mehedinți.

Vor susține recitaluri: : Mariana Ionescu Căpitănescu, Niculina Stoican, Petrica Mitu Stoian, Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Aneta Şişu, Manuela Motocu, Liviu Dică, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer, alături de orchestra si de formația de dansuri a ansamblului.
Conducerea muzicală: Cristi Pîrlea
Coregrafia: Ionel Garoafă

Poimâine, duminică, 1 iulie, Mariana Ionescu Căpitănescu și Petrică Mîțu Stoian împreună cu orchestra și formatia de dansuri vor încânta spectatorii la București în cadrul festivalului Internațional de folclor „Muzici și tradiții în Cișmigiu”.

Si pentru a încheia în aceiași notă, pe 4 iulie, timișorenii vor avea ocazia să-i vadă pe Niculina Stoican și Petrică Mîtu Stoian alături de orchestra și formatia de dansuri, prezentând un tablou din “Nunta de pomină la olteni” la  Festivalul Inimilor, festival internațional de Folclor ce se află la a 29-a editie.

Si chiar dacă vor fi in concediu de odihnă pâna la 1 septembrie, tot

personalul artistic al ansamblului va participa la două evenimente:

-primul pe 10 august, la  Amara, județul Ialomița, la cea de-a XII-a ediție a Festivalului național de folclor „Ion Albeșteanu“.

-al doilea în 26 august, spectacol pentru “Ziua comunei” la Cilieni, jud Olt.

Stagiunea de toamnă a ansamblului va începe cu spectacolul „Nunta de pomină la olteni” ce va fi prezentat în data de 7 septembrie, la Festivalul Folcloric de Artă și Tradiție Populară Românească de la Otopeni.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro