Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Află cum va arăta parcul de la Hanul Doctorului
0 Publicat la 10 mai 2018, ora 07:51, 4801 / 3608 afişări Micapi
Nota medie 5.9/10 din 552 voturi
   
Într-o conferință de presă susținută în data de 9.05.2018, primarul Craiovei, Mihail Genoiu a prezentat planurile pentru părculețul de la Hanul Doctorului.

“Se vor face amenajări în primul rând a celor 3 bălți care comunică cu lacul de jos și care se vor reface căile de comunicare în așa fel încât să fie o salbă de cascade ceva asemănător cu Parcul Romanescu cu podețe peste fiecare legătură dintre bălți pentru a da posibilitatea să circule dintr-o parte în alta. Pe lac se lucrează deja la decolmatarea lui. Lacul va fi repopulat cu pești. Se vor construi pontoane de pescuit pe lac și va fi redat circuitul de pescuit de agrement. Se refac aleile. S-a refăcut și se lucrează în continuare la refacerea iluminatului ambienta. Se va amenaja și acea zonă de grătare care ani de zile a fost un fel de picnic ambulatoriu, se vor monta bănci și toată această zonă va fi împrejmuită. Se vor planta și foarte mulți arbori” a mai spus primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro