Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
A început reabilitarea ambulatoriului Filantropia
0 Publicat la 28 iulie 2020, ora 10:51, 169 / 151 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.0/10 din 37 voturi
   
Clădirea ambulatoriului Filantropia, aflată într-un stadiu foarte avansat de degradare, se află, de ieri, într-un amplu stadiu de reabilitare.

“Clădirea care va adăposti Ambulatoriul Spitalului Filantropia a intrat într-un amplu proces de renovare.

Proiectul are o valoare de 11.134.246,93 lei si e finanțat din bani europeni. Investiția presupune lucrări de consolidare a clădirii, montarea unui lift exterior, schimbarea instalațiilor sanitare, electrice și termice, montarea unei instalații de climatizare și a unui elevator tip rampă pentru persoanele cu dizabilități.

Cât privește dotarea de instrumentar, Ambulatoriul va fi dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, precum ecografe ultraperformante, aparatură de specialitate pentru cabinele de stomatologie, oftalmologie, dermatologie, ORL și urologie, precum și mobilier medical, instalații de dezinfecție a aerului, echipamente IT, birotică sau mașini de curățenie.

Toate acestea vor duce, cu siguranță, la creșterea calității serviciilor pentru toate categoriile de persoane, în special pentru cei cu venituri mici din municipiul Craiova”, a spus primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro