Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
A avut loc Forumul industriei auto la Craiova
0 Publicat la 19 martie 2019, ora 09:05, 10739 / 6176 afişări + Revista Micapi
Nota medie 3.1/10 din 1469 voturi
   
Un nou eveniment de anvergură a avut loc la Craiova. D=Formul Indistriei Auto a adunat în Bănie comisari europeni de prim rand. Evenimentul a fost prezidat de premierul României, Viorica Dăncilă. Printre invitații de marcă ai evenimntului s-au mai numărat și Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda.

“Ieri a avut loc, la Craiova, Forumul industriei auto din România, eveniment la care a participat premierul României, Viorica Dancila, oficiali europeni și mai mulți miniștri din guvern. Delegația s-a deplasat apoi la Fabrica Ford unde s-a anunțat ca, anul acesta, se vor angaja încă 1700 de lucrători, pe lângă cei 4600 deja existenți”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Primarul Craiovei a declarat: “Sunt extrem de onorat să găzduiesc astăzi, în calitate de Primar al municipiului Craiova, distinși oaspeți precum doamna Prim-Ministru Viorica Dăncilă, doamna Comisar European Elzbieta Bienkowska, doamna Vice-Prim Ministru și Ministru al Mediului Grațiela Gavrilescu, domnul Ministru al Economiei Niculae Bădălău, domnul Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat Radu Oprea. Sunt alături de noi, ca de fiecare dată, doamna deputat Lia Olguța Vasilescu, dl. Vicepreședinte al Senatului Claudiu Manda, ca de altfel și toți parlamentarii din Dolj, împreună cu autoritățile județene.

Cu toții parcicipăm la Forumul Industriei Auto, eveniment important organizat la Craiova în cadrul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene”.

Evenimentul a abordat teme ca mobilitatea durabilă, conducerea automată şi conectată, electromobilitatea, implementarea recomandărilor GEAR 2030, dezvoltarea bateriilor în UE, perspectiva iniţiativei emblematice a bateriilor.

Reuniunea care a fost prezidat de prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, se înscrie în seria evenimentelor organizate de Ministerul Economiei pe durata exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro