Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
9 persoane fără adapost depistate noaptea trecută de POLIȚIA LOCALĂ
0 Publicat la 10 ianuarie 2017, ora 13:57, 1161 / 535 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 264 voturi
   

În noaptea de 09 – 10 ianuarie 2017, între orele 22.00 – 07.00, având în vedere temperaturile deosebit de scăzute înregistrate în municipiul Craiova, Poliția Locală a Municipiului Craiova a acționat, cu efective suplimentare, pentru depistarea și identificarea persoanelor fără adăpost, de pe raza municipiului Craiova.

În urma acestor acțiuni au fost depistate 9 persoane fără adăpost (5 în zona Gării, 2 în zona centrală, 1 în zona Pieței Rovine și 1 în cartierul Brazda lui Novac).

Dintre acestea, un număr de opt persoane ce au fost transportate la adăpostul Asociației ”Vasiliada” - Centrul Social „Sfântul Vasile”, situat pe strada Râului, iar o persoană a fost internată la Spitalul nr. 3 ”Victor Babeș”.

Situația a fost adusă și la cunoștința GRUPEI OPERATIVE ce activează în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Oltenia” Dolj.

Având în vedere atenționarea Administrației Naționale de Meteorologie, privind menținerea codului portocaliu de ger și pentru următoarele zile, se va continua, în regim 24h/24h, cu maximă atenție, acțiunea de depistare a persoanelor fără adăpost și transportarea lor la centrele sociale specializate sau la unitățile spitalicești.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro